Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Totale (hoog)begaafdheidstest

De totale (hoog)begaafdheidstest is zoals de naam het aangeeft vrij breed van opzet. 

De test bestaat uit 3 afzonderlijke testen:

  • Een IQ-test
  • Een persoonlijkheidstest: de persoonlijkheid van het kind wordt in kaart gebracht om een goede kijk te krijgen op de specifieke noden.
  • Een belevingsonderzoek: het onderzoek verschaft een inzicht in de emotionele belevingswereld van het kind.

Na het afnemen van de test wordt met de ouders uitvoerig besproken wat het kind nodig heeft om zich op een evenwichtige manier te ontwikkelen. Indien er verdere opvolging en extra begeleiding aangewezen is, wordt dat aangegeven tijdens deze bespreking.

 

Heeft u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.