Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Sociale vaardigheidstraining

Voor hoogbegaafden is het dikwijls moeilijk om in te schatten wat de impact is van hun hoogbegaafdheid.

Deze impact is zichtbaar en voelbaar binnen interacties in een werk- of schoolomgeving, maar zeker ook in een context van vrienden en familie. Net zoals het belangrijk is dat de omgeving leert om juist in een interactie met een hoogbegaafde te stappen, leert ook de hoogbegaafde zelf enkele sociale vaardigheden aan. Het juist inschatten en omgaan met andere mensen in diverse situaties kan immers het begrip en dus het welvoelen van de hoogbegaafde drastisch verbeteren.

Daarom zet Exentra vzw in op wat we noemen sociale vaardigheidstraining. Door een zeer praktische aanpak leren we om situaties beter en sneller te 'lezen', en bijgevolg op een adequate manier in interactie te gaan.

Hebt u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.