Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Hoogbegaafdheid op de werkvloer

Wist u dat bij een bevraging bij meer dan 200 hoogbegaafde volwassenen, 2 op de 3 hoogbegaafden aangeven hun potentieel niet ten volle te benutten?

Wist u dat tijdens diezelfde bevraging meer dan de helft aangeeft te weinig uitdaging te hebben op de werkvloer?  Dat geeft aan dat er op de werkvloer nog heel veel werk is. 

 

In het hiervolgende videofragment geven enkele volwassenen aan wat dit voor hen betekent. 

U merkt uit de getuigenissen dat het niet benutten van je capaciteien of het verkeerd begrepen worden, behoorlijk wat frustratie kan teweeg brengen, wat het onbenutte potentieel zeker niet ten goede komt.  Dit is dan ook 1 van de redenen waarom Exentra recent gestart is met hoogbegaafdheid op de werkvloer en hiervoor een dienstverlening heeft opgestart naar bedrijven toe.(*)

 

Hulp voor werkgevers – leidinggevenden – HR-managers - personeelsdiensten

Exentra vzw begeleidt al jaren hoogbegaafde volwassenen op individuele basis.  Sinds kort biedt Exentra ook diensten aan aan bedrijven (*).  Concreet begeleiden we leidinggevenden en personeelsdiensten om beter en doelgerichter om te gaan met hoogbegaafde medewerkers.

Heeft u vragen of wil u rechtstreeks een afspraak maken? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket.  

(*) Voor de dienstverlening aan bedrijven schakelt Exentra de organisatie CBO bvba in.