Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Faalangst kan je leren overwinnen

Faalangst komt zeer regelmatig voor bij hoogbegaafden, zowel bij kinderen als bij volwassenen.

Deze faalangst werkt bijzonder remmend, op de prestaties van de hoogbegaafde, maar ook op zijn ontwikkeling. Het is daarom van het grootste belang dat de hoogbegaafde hiermee leert omgaan.
 

2 soorten begeleiding

  • Voor kinderen en volwassenen zijn er begeleidingssessies die telkens 1 uur duren.
  • Voor kinderen zijn er ook groepssessies. Gedurende 5 sessies van 2 uur leren kinderen met hun angsten omgaan samen met kinderen van eenzelfde ontwikkelingsniveau.

 

Hebt u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.