Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Exentra opleiding

Exentra vzw organiseert een 4-jarige opleiding tot Exentra school

De school wordt gedurende 4 jaren op een praktische en ‘on the job’ manier intens begeleid om doorheen de ganse school binnenklasdifferentiatie en kangoeroewerking op een correcte manier te implementeren. 

Op het einde van het traject krijgt de school het kwaliteitslabel "Exentra-school' toebedeeld, wat een garantie voor ouders en kindern moet zijn dat deze school op een degelijk manier differentieert in de klas, en kangoeroewerking organiseert. 

Meer informatie over deze opleiding tot Exentra school vind je hier.

Hebt u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.