Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Exentra-Café

Op regelmatige tijdstippen organiseert Exentra de nieuw in het leven geroepen Exentra-café’s voor hoogbegaafde volwassenen (hieronder worden volwassenen verstaan die zich herkennen in de beschrijving van hoogbegaafdheid), maar ook partners, collega’s, vrienden, ouders en volwassen kinderen.

Het Exentra-café duurt 2 tot 2,5 u en bestaat uit:

  • Een spreker die het gekozen onderwerp van de avond komt toelichten
  • Een interactief deel dat kan bestaan uit een open discussie, een geleide ervaringsuitwisseling, casusvoorleggingen, vraagstellingsrondes in 2 richtingen. 
  • Gelegenheid tot een informele borrel

In 2015 wordt hiermee van start gegaan en volgende onderwerpen komen op de agenda:

  • Hoe uit hoogbegaafdheid zich als kind en hoe vertaalt zich dat op de werkvloer?
  • Wat zijn de meest voorkomende moeilijkheden die hoogbegaafde werknemers tegenkomen op het werk en hoe gaan anderen daarmee om?

Deze Exentra-café’s dienen 2 doeleinden:

  • Enerzijds willen we de kennis die we vergaren door onze werking en het wetenschappelijk onderzoek dat we uitvoeren aan de UHasselt delen met iedereen die het onderwerp hoogbegaafdheid op de werkvloer nauw aan het hart ligt.
  • Anderzijds is dit een manier om het nog in de kinderschoenen staande onderwerp “hoogbegaafdheid op de werkvloer” te voorzien van de nodige ervaringen van iedereen die ermee bezig is en om te kijken waar de nood voor verder onderzoek het grootst is.

De Exentra-café’s zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor het aan de orde stellen van persoonlijke hulpvragen.

Raadpleeg regelmatig onze agenda voor de juiste data en locatie.

 

Heeft u interesse en ontvangt u graag een uitnodiging van onze Exentra-café’s? Stuur ons een mailtje op info@exentra.be en geef hierbij uw naam, bedrijf, functie en reden van interesse op.

 

Heeft u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket.