Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Deeltijds onderwijs, een duwtje in de rug

Een school die op een gepaste manier begeleiding biedt voor haar hoogbegaafde leerlingen, zoals een Exentra-school, komt voor een groot deel tegemoet aan de behoeften van de meeste van hen.

Soms heeft een school geen aangepaste begeleiding, of werkt de begeleiding niet zoals het zou moeten. Soms pakt de school de dingen wel goed aan, maar is er voor een bepaalde leerling net wat meer begeleiding nodig.

Voor deze situaties biedt Exentra vzw een deeltijds lessenpakket aan. Dit deeltijds onderwijs kan verschillende vormen aannemen en wordt afgestemd op de specifieke noden van het kind. Daarom is er altijd eerst een gesprek met de ouders (en soms ook met het kind) nodig, om te kijken welke aanpak het meest geschikt zal zijn.

 

Enkele voorbeelden:

 

Heeft u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.