Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Deeltijds onderwijs - een duwtje in de rug

Een school met een aangepast begeleidingsprogramma voor hoogbegaafde leerlingen kan meestal zelf inspelen op de noden van haar hoogbegaafde leerlingen.

Zit je kind op een school waar nog geen aangepaste begeleiding aanwezig is en waar de school ook niet snel overtuigd kan worden om hiermee te starten? Dan is er wellicht nood aan extra uitdagingen en een begeleider die het kind leert omgaan met alle aspecten van zijn hoogbegaafdheid. Voor die gevallen biedt Exentra vzw een aanvullend lessenpakket.

Soms volstaat de begeleiding van een school die wel al een kangoeroewerking heeft ook niet helemaal. Ook voor die kinderen biedt Exentra vzw een aanvullend lessenpakket dat tegemoet komt aan de specifieke behoeften van sommige hoogbegaafde leerlingen.

 

Dolfijntjes: differentiatie voor kleuters van de 2de en 3de kleuterklas

De Verderdenkplaneet: werken aan leermethodieken en werkhouding voor kinderen van de lagere school

De Vijfde dag: voor leerlingen van het 2de tot het 6de middelbaar 

Workshop-days: ontmoeting met ontwikkelingsgelijken in een vakantiesfeer

Bekijk onze diensten en onze agenda voor een volledig overzicht.

 

Hebt u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.