Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Adviesbrief aan scholen

Bij Exentra leggen we sterk de nadruk op de ondersteuning van de omgeving van een hoogbegaafd kind. Zo raden wij ouders aan om onze oudercursus te volgen, waarin wij uitleggen hoe ouders op een gemakkelijkere manier met hun hoogbegaafd kind kunnen omgaan.

Om u als ouders ook te kunnen ondersteunen naar de school toe kunnen wij, na een onderzoek waaruit blijkt dat uw kind hoogbegaafd is, op uw vraag een bijkomende adviesbrief voor de school toe opstellen. Met deze adviesbrief geven we de school een aantal aanbevelingen en tips voor een gerichte aanpak voor uw kind in de klas.

Deze adviesbrief kan aangevraagd worden tijdens het eerste gesprek of na het onderzoek.

‘Dank je wel!

 

Het is een uitgebreid verslag met een correcte kijk op onze zoon!‘

mama van Mathijs

 

Heeft u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket