Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/exentrabe/subsites/old.exentra.be/includes/common.inc).

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding hangen onlosmakelijk samen en vormen de 2 zijden van onze dienstverlening.

  1. het intakegesprek: vooraleer onze experten opstarten met een mogelijke begeleiding/coaching, is het belangrijk om elkaar beter te leren kennen om zo een analyse te kunnen maken van wat nodig is.
  2. Coachinggesprekken – adviesgesprekken: soms volstaat een intakegesprek en kan de persoon verder met gerichte informatie en lectuur.  In andere gevallen is een langdurigere begeleiding aangewezen om zo meer inzichten te krijgen in het eigen functioneren en te leren omgaan met de moeilijkheden of ongemakken die vaak gepaard gaan met hoogbegaafdheid.

 

Heeft u vragen, wil u rechtstreeks een afspraak maken of twijfelt u nog of u bij ons aan het goede adres bent? Contacteer ons dan via het kennismakingsloket. Op basis van een aantal vragen bekijken onze experten of een adviesgesprek voor u aangewezen is.